Вистински одмор надвор од урбаниот хаос

Oна што Берово го нуди едноставно треба да се види, да се доживее, да се почуствува. Затоа ако сакате вистински одмор далеку од градските бучави, во прекрасна природа, чист воздух и многу други убавини кои може да ви ги понуди нашиот град, тогаш повелете во Берово.

Berovo Macedonia
Clear
21°C
real feel: 20°C
humidity: 58%
wind speed: 0 m/s NNE
 

Локации за сместување и престој

Беровско езеро

Беровско Езеро се наоѓа на 6 км од Берово, по патот за граничниот премин Клепало.

Пребарај

Абланица

Туристичка населба со најмногу и најатрактивни археолошки локалитети во општината.

Пребарај

Град Берово

За вистински одмор во прекрасна природа, чист воздух повелете во Берово.

Пребарај

Двориште

Населбата се наоѓа на Малешевските Планини со надморска височина од 940 м.

Пребарај

Зошто да го посетите Берово

  • Чист воздух

  • Здрава храна

  • Езеро

  • Цркви и манастири

  • Шума и планина

  • Историја … и многу повеќе

Импресии од посетители

Берово е прекрасен град. Многу ми се допаѓа Беровското езеро и чистиот воздух.

Елена - Скопје

Го обожавам планинскиот воздух во Берово, задолжително е да се посети и познатото Беровско езеро.

Иван - Битола

Се заљубив во традиционалната далеку позната “Малешевска кујна”, превкусно е.

Јована - Гостивар

Истражи го Берово

grad Berovo
muzej na grad Berovo
znamenitosti na grad Berovo
crkvi i manastiri vo Berovo
Albanica
Suvi Laki Berovo
Berovsko Ezero

Иницијатива за развој на туризмот во Берово

Имате потреба од квалификуван туристички водич?

Контактирај не