Апартман Аника

  • Адреса на локацијата: Дедо Иљо Малешевски бр.39

  • Лице за контакт: Љупчо Пипонски

  • Мобилен: 070-354-063

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 6

Апартманот Аника е сместен на 100 метри од центарот на Берово и истиот нуди сместување на 4 лица во 2 двокреветни соби опремени со телевизори со кабловска. Апартманот е со опремена кујна, ВЦ, посебен влез и можност за користење на дворното место.