Апартман Лилјана

  • Адреса на локацијата: М. Тито бр. 95

  • Лице за контакт: Лилјана Никовска

  • Мобилен: 077-565-116

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 7

Во самиот центар на градот, наспроти црвката Рождество на Пресвета Богородица се наоѓа Апартман “ЛИЛЈАНА“. Апартманот расплага со две соба од кои едната поседува два брачни кревети. Секоја соба има ТВ со кабелска програма, заедничка кујна, дневен простор и една заедничка бања. Распоредени се на приземје, а едната соба располага со тераса. Апартманот се наоѓа во централното градско подрачје на плоштадот Димитар Беровски, а во непосредна близина се и сите позначајни објекти потребни за пријатен престој на вас и вашето семејство.