Апартман МАЈА

  • Адреса на локацијата: Јане Сандански бр.33 – Берово

  • Лице за контакт: Маја Двојаковска

  • Телефон: 033-471-467

  • Мобилен: 070-354-980 

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 5

Апартман “Маја” се наоѓа на само 150m од центарот на Берово во близина на градскиот пазар. Има посебен влез за туристите што овозможува потполна дискреција и нуди цел кат на располагање. Апартманот е со добро опремена кујна, купатило и две соби со брачен кревет. Нуди сместување за 5 лица. Дневна соба со ТВ и кабловска телевизија како и безжичен интернет. Дворно место со летниковец. Куќата е идеална за фамилијарен престој и одмор.