Вила “Вакане“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Вакански Ангел

  • Телефон: 033-471-065

  • Мобилен: 070-213-691

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 10

На само 6,5 километри од Берово со прекрасен поглед на Беровското Езеро се наога оваа прекрасна вила. На располагање се две двокреветни соби, две спални, заедничка кујна, дневен простор, бања сместени на прв и втор спрат. Самата близина на езерото ви овозможува спортски риболов и други планинско рекреативни активности.