Вила “Зора“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Пипонски Михаил

  • Мобилен: 075-690-002

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 18

Вилата е лоцирана во областа Фета во склоп на фармата за производство на млеко и млечни производи во сопственост на Пипонски Михаил. Вилата располага со седумнаесет легла распоредени во троспратен објект. Двете заеднички летни кујни ви дозволуваат приготвување на храна која може да ја добиете од самата фарма како што се, млеко, јајца и месо од домашно производство. Собите во поголем дел се трокреветни со сопствен тоалет и заедничка бања. Пределот во кој е лоцирана вилата е посебно атрактивен во есенскиот период кога пределот изобилува со живописни бои од околната шума.