Вила “Иван“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Чамовски Јордан

  • Мобилен: 078-207-160

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 8

Уникатна можност да поминете прекрасен одмор во еден од најубавите предели на Беровско езеро. На шест километри од Берово се наоѓа вила Иван со прекрасен видиковец и поглед на Беровско Езеро. Вилата располага со капацитет од шест легла, две двокреветни соби и една спална (со тв). Како и бања и кујна со дневен простор. ТВ со сателитска, тераса и мал базен во дворот.

Самата близина на езерото Ви овозможува спортски риболов и други рекреативни активности кои ќе ви овозможат пријатен престој и уживање во свежиот планински воздух.