Вила “Илинден“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Пашовска Лилјана

  • Телефон: 033-470-141

  • Мобилен: 070-802-439

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 10

На само 7 км од Берово во близина на Беровско Езеро се наоѓа вила Илинден која нуди сместување за десет лица. Вилата е опремена со дневен простор, кујна, телевизор, бања. Од вилата имате поглед на езерото, а пред неа се наоѓа прекрасен двор кој ќе Ви овозможи пријатен престој и уживање во чистиот планински воздух.