Вила „Керпиџик“

  • Адреса на локацијата: Ширината

  • Лице за контакт: Лилјана Чичаковска

  • Мобилен: 071-469-844

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 12

На само еден километар од Берово, на патот кон с.Владимирово, се наоѓа вилата Керпиџик. Сместена е на простран имот, опкружена со зеленило и цвеќиња. Вилата располага со вкупно 8 легла, во два пространи апартмани на прв и втор кат со по 4 легла и можност по потреба дополнително да се додадат уште по 2 легла. Секој кат е опремен со заедничка кујна и бања, и ТВ со сателитска програма. На пространиот трем има можност за подготовка на скара, уживање и релаксација во прекрасниот амбиент. Во дворот има отворен базен, кој може да се користи за освежување во топлите летни денови.