Вила “Клепало“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Бошнаковски Горан

  • Мобилен: 070-766-754

  • Мобилен: 075-510-185

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 20

На петнаесет километри од Берово во близина на граничниот премин Клепало скриена во ладовините на густа борова и букова шума се наоѓа вила Клепало. Вилата располага со капацитет од 40 легла, 6 Апартмани опремени со спални, гарнитури, сопствени бањи,ТВ, сателитска, парно и соларна енергија. Во склоп на објектот функционира и ресторан за 40 лица кој ви овозможува приготвување на локални специјалитети ,свежа пастрмка и крап од сопствениот рибник и секаков вид на храна по ваша желба. Истотака има и повеќе заеднички кујни за самостојна исхрана. Простран двор со паркинг простор, летниковец, базент, рибник, фурна, скара и спортски терен е погоден за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација.