Вила „Лина 1“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Близнаковски Љупчо

  • Мобилен: 071-297-471

  • Мобилен: 070-230-806

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 8

На само седум километри од Берово во близина на Беровско Езеро се наоѓа модерно опремена вила која нуди сместување за 8 лица. Вилата е опремена со дневен простор, кујна, телевизор,бања. Пред самата вила се простира прекрасен двор со летниковец, фурна, скара и голема тераса која ќе ви овозможи пријатни и незаборавни моменти.