Вила „Лина 2 и 3“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Ајтовски Зоран

  • Мобилен: 071-373-255

  • Мобилен: 078-313-518

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 18

На само седум километри од Берово со поглед на Беровското Езеро оваа вила нуди сместување за 10 лица. Пред вилата се простира езерото и прекрасната борова шума што претставува прекрасен поглед. Оваа модерно опремена вила е со камин, мини бар, кујна, тв, летна кујна со фурна. Пространиот двор, терасата и чистиот воздух ви озможуваат пријатен одмор и рекреација за Вас и Вашето семејство.