Вила “Марија“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Шумански Звонко

  • Мобилен: 070-214-703

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 8

На само шест километри од Берово се наога идеално место за пријатен одмор и рекреација. Затскриена во густата борова шума со поглед на Беровското Езеро, со капацитет од осум легла модерно опремен дневен простор, камин, кујна, бања и прекрасни тераси ви нуди вила Марија. Самата близина на езерото ви овозможува спортски риболов и други рекреатини активности.