Вила „Марија“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Пипонски Благој

  • Мобилен: 070-836-661

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 8

Лоцирана во областа Фета во непосредна близина на Беровското Езеро. Во склоп на вилата се наоѓа фарма за производство на млеко и млечни производи. Вилата располага со осум легла сместени на вториот спрат, со заедничка кујна, бања и тераса. Околната шума и чистиот воздух ви овозможуваат пријатни и незаборавни прошетки.