Вила “Срна“

  • Адреса на локацијата: Абланица

  • Лице за контакт: Чучурски Методи

  • Телефон: + 389 33/471 549

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 6

На само два километри од Берово во туристичката населба Абланица  се наоѓа оваа вила која поседува 8 легла кои се сместени на два спрата. Вилата располага со заедничка добро опремена кујна, дневен простор, заедничка бања телевизор и сателитска антена за ТВ и радио. Вилата нуди пркрасен двор за забава и голема летна тераса која Ви овозможува пријатен одмор и релаксација.