Вила „Чиплакова колиба“

  • Адреса на локацијата: Беровско Езеро

  • Лице за контакт: Чиплаковски Петар

  • Мобилен: 070-491-690

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 6

Избањата во чист воздух и природна убавина, оваа вила е уникатно место каде наместо автомобили и бучава ќе се сретнете со неверојатен мир и прекрасна околина. Вилата е идеална за сместување на едно четиричлено семејство. На располагање се соби со дневен простор , сателитска антена за ТВ и радио, кујна и бања. Фурната, огништето и скарата со која располга ќе Ви овозможат приготвување на локални специјалитети. Доколку уживате во прошетки на само пет до десет минути пешачење се наоѓа Беровско Езеро кое ќе ви понуди незаборавен поглед.