Вила “Чичак“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Емилија Ваканска

  • Мобилен: 071-233-353

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 10

Затскриена во густата борова шума која што е карактеристична за пределите околу Беровско Езеро испреплетена со патеки кои ќе ви овозможат пријатни и долги прошетки, вилата нуди сместување за тринаесет лица. Пространоста на вилата и големата покриена тераса, ќе ви понудат удобно сместување и незаборавен одмор. Близината на езерото ви овозможува спортски риболов и други рекреативни активности.