Куќа “Поли“

  • Адреса на локацијата: Задарска бр. 1 – Берово

  • Лице за контакт: Здравковска Татјана

  • Мобилен: 071-351-480

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 8

Во близина на градскиот пазар и автобуската станица во Берово се наоѓа Куќа ПОЛИ која располага со шест легла на приземје. Ќуќата располага со дневен простор со ТВ, заедничка добро опремена кујна, трпезарија и купатило. За пријатен престој и релаксација можете да уживате во дворот на куќата, а во непосредна близина на куќата се наоѓаат сите позначајни објекти потребни за вас и вашето семејство.