“Ливе бс“

  • Адреса на локацијата: 23 Август бр. 1, Берово

  • Лице за контакт: Зелнички Венко

  • Мобилен: 070 354 907

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 10

Во центарот на градот на плоштадот Димитар Беровски над истоимениот кафе бар live bs се наоѓаат соби за сместување кои ви овозможуваат да го запознатете секојдневниот живот на беровчани со добра забава. На располагање се три соби, секоја со брачен кревет, бања и телевизор.