Ловечка куќарка „Фути“

  • Адреса на локацијата: Абланица

  • Лице за контакт: Фурнаџиски Љупчо

  • Телефон: 033/470-533

  • Мобилен: 071/751-919

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 4

Типична ловечка куќарка, која на гостите ќе им овозможи пријатен престој во  населбата Абланица. Има капацитет од 4 легла и е опремена со телевизор, заедничка кујна  и тераса со летниковец. Овде ќе можете да го почувствувате духот на природата и да ги разбудите сите сетила.