Малешевска куќа „МРС“

  • Адреса на локацијата: Моша Пијаде

  • Лице за контакт: Пеовски Звонко

  • Мобилен: 076-480-134

  • Мобилен: 075-488-714

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 18

Реставрираната стара куќа која датира од 1900 година и се наоѓа во централното градско подрачје. Куќата има капацитет од 12 легла и секоја соба има сопствена бања, телевизор и безжичен интернет. Веднаш до куќата се наоѓа ресторан кој постои од 1968 год чие што мени изобилува со специјалитети на скара, пици и традиционална кујна.