Мотел „Бистра“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Стоиловска Бистра

  • Мобилен: 070-595-601

  • Веб страна: www.motelbistra.com.mk

  • Категорија: комфорт

  • Сместувачки капацитет: 18

Уникатна можност да поминете прекрасен одмор во еден од најубавите предели на Беровско Езеро. Мотелот има можност за сместување на петнаесет гости. Na располагање  два апартмана три двокреветни соби со бањи. Покрај големата летна кујна има и заедничка покриена кујна од која има прекрасна панорама на Беровско Езеро. Мотел Бистра располага и со сопствен паркинг. Близината на асфалтниот пат овозможува одлична поврзаност на вилата со атрактивните природни локалитети.