Ранч “Фета“

  • Адреса на локацијата: Беровско езеро

  • Лице за контакт: Малиновски Славчо

  • Телефон: 033-472-965

  • Мобилен: 078-309-871

  • Категорија: стандард

  • Сместувачки капацитет: 7

Оддалечена на само петстотини метри од Беровско Езеро сместена во борова шума се наоѓа оваа вила која може да ви понуди незаборавен одмор. Вилата нуди сместување на седум лица или една трокреветна и деве двокреветни соби сместени на прв и втор спрат.Заедничката кујна и фурната овозможуваат спремање на локални специјалитети, во кои ќе уживате во мирната средина и чистиот воздух кој ве опкружува.