visitBerovo

Вила “Лина 1“

Близнаковска Снежана

Беровско Езеро

тел. +389 71 297 471

+389 71 297 269

На само седум километри од Берово во близина на Беровско Езеро се наоѓа модерно опремена вила која нуди сместување за 8 лица. Вилата е опремена со дневен простор, кујна, телевизор,бања. Пред самата вила се простира прекрасен двор со летниковец, фурна, скара и голема тераса која ќе ви овозможи пријатни и незаборавни моменти.

Категорија

<< Назад

Top