visitBerovo

Мотел “Бистра“

Стоиловски Владо

Беровско езеро

Тел. +389 70/595-601 Владо

+389 78/395-601 Владо

+389 76/464-554 Бистра

 

web: www.motelbistra.com.mk

e-mailvlado_sts@yahoo.com

Уникатна можност да поминете прекрасен одмор во еден од најубавите предели на Беровско Езеро. Мотелот има можност за сместување на петнаесет гости. Na располагање  два апартмана три двокреветни соби со бањи. Покрај големата летна кујна има и заедничка покриена кујна од која има прекрасна панорама на Беровско Езеро. Мотел Бистра располага и со сопствен паркингБлизината на асфалтниот пат овозможува одлична поврзаност на вилата со атрактивните природни локалитети.

 I Категорија

 

<< Назад

Top