visitBerovo

Вила “Марија“

Шумански Звонко

Беровско езеро

тел. +389 70/214 703 ;+389 71/ 212 338

На само шест километри од Берово се наога идеално место за пријатен одмор и рекреација. Затскриена во густата борова шума со поглед на Беровското Езеро, со капацитет од осум легла модерно опремен дневен простор, камин, кујна, бања и прекрасни тераси ви нуди вила Марија. Самата близина на езерото ви овозможува спортски риболов и други рекреатини активности.

Категорија

<< Назад

Top