visitBerovo

Вила “Санде Шумаро“

Вила “Санде Шумаро“

Лазаревски Александар

Беровско езеро

Тел. +389 72/261 202и+389 78/460 887, +389 78/460 890

e-mailvlado_sts@yahoo.com

Вилата е лоцирана во областа Фета во сопственост на Лазаревски Александар и располага со шест легла на два спрата. Објектот располага со посебна летна кујна, дневен престојдве купатиласателитска телевизија и сопствен паркинг за пет возилаВо пространиот дворможе да приготвувате храна на скара да ја користите фурната за печење на домашен леб.Во договор со домашните можете да добиете домашна храна и да уживате во шумските плодови од околината. Затскриена во густата борова шума, со поглед на Беровско Езеро ќе најдете идеално место за пријатен одмор и рекреација.

 II Категорија

<< Назад

Top