visitBerovo

Вила “Абланичка долина“

Поповски Даниел

Населба Абланица

тел. +389/33 470 647 ; +389 71/279-247

На само три километри од Берово во туристичката населба  Абланица се наоѓа вила Абланичка долина. Вилата располага со 6 легла сместени на прв и втор  спрат, заедничка кујна, дневен простор и бања.Оваа вила  е идеално место за пријатен одмор и рекреација, а пространиот двор ви овозможува незаборавни моменти на релаксација.

 II Категорија

<< Назад

Top