visitBerovo

Ловечка куќарка “Фути“

Фурнаџиски Љупчо

Тел. +389 33/470 533; + 389 71/751 919

Типична ловечка куќарка, која на гостите ќе им овозможи пријатен престој во  населбата Абланица. Има капацитет од 4 легла и е опремена со телевизор, заедничка куња  и тераса со летниковец. Овде ќе можете да го почувствувате духот на природата и да ги разбудите сите сетила. 

 II Категорија

<< Назад

Top