visitBerovo

Вила “Срна“

Чучурски Методи

Населба Абланица

Тел. + 389 33/471 549

На само два километри од Берово во туристичката населба Абланица  се наоѓа оваа вила која поседува 8 легла кои се сместени на два спрата. Вилата располага со заедничка добро опремена кујна, дневен prостор, заедничка бања телевизор и сателитска антена за ТВ и радио. Вилата нуди пркрасен двор за забава и голема летна тераса која Ви овозможува пријатен одмор и релаксација.

 

Категорија

 

 

<< Назад

Top