visitBerovo

Куќа “Малеш“

ул. Задарска бр.28

Берово

Брашнарски Благој

тел. +389/33/471 648

+389/70/435 389

Во Близина на кејот на река Брегалница и Здравниот дом се наоѓа Куќа “Малеш“ која поседува седум легла сместени на првиот спрат. Ќуќата расплага со една двокреветна и една трокреветна соба, дневен простор со ТВ, заедничка добропремена кујна, трапезарија и заедничко купатило. За пријатен престој и релаксација можете да уживате во дворот на куќата, да ја искористите летната кујна и да поминете прекрасни моменти на одмор и забава за целото семејство.

 II Категорија

<< Назад

Top