visitBerovo

Апартман “МАЈА“

Маја Двојаковска

Моб:             +38970354980

Моб:             +38970213086

Тел:             +38933471467

Домашна Адреса: ул"Јане Сандански" бр.33 Берово

е-мail: akdberovo@t-home.mk

Апартман "Маја" се наоѓа на само 150m од центарот на Берово во близина на градскиот пазар. Има посебен влез за туристите што овозможува потполна дискреција и нуди цел кат на располагање. Апартманот е со добро опремена кујна, купатило и две соби со брачен кревет. Нуди сместување за 5 лица. Дневна соба со ТВ и кабловска телевизија како и безжичен интернет. Дворно место со летниковец. Куќата е идеална за фамилиарен престој и одмор.

 Комфорт

II Категорија

 

<< Назад

Top